Beulife Dermotolojik Kil

Merhaba,

Yeni bir üründen bahsetmek istiyorum. Beulife dermatolojik kil.

http://www.kozmosepeti.com/ sitesinde satılan ürünün oldukça beğeni toplayan bir doğal ürün haline geldiğini söyleyebiliriz.

 
 
BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL
Beulife Dermotolajik Kil,içinde bulunan mineraller,epidermisde(üst deride) bulunan stratum corneum, corneumdaki bütün boynuzsulaşmış tabakayı alır.Skleröz cilt de meydana gelen atrofiyi ortadan kaldırır. Vücut sağlığını koruyabilmek için vitaminlerin yanı sıra,minerallere de ihtiyaç vardır. Bunların başlıca görevi,kanın ve hücreler arası sıvıların asit alkali dengesini sağlamaktır.Bu maden ve mineraller,bezlerin salgılarını etkiler ve vücudun iyi çalışması üzerinde rol oynarlar.

BEULİFE DERMOTOLAJİK KİL
’in içerisinde,uzmanlarca yapılmış çalışmaların sonucunda, yüksek mineral yoğunluğu olduğu ve kendi doğal yapısını uzun süre koruduğu anlaşılmıştır.

BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL
bir ilaç değil,Dermotolajik peloiddir.
KULLANIM TALİMATLARI:
 
YÜZ MASKESİ (DOĞAL BAKIM, SİVİLCE, AKNE, LEKE, SARKMA SORUNLARINDA)
BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL zengin mineraller ile cildi canlandırır,destekler,yaşlılık ve
yorgunluktan oluşan kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Derinlemesine nüfuz eder, cildi kirden,ölü hücrelerden,fazla yağlardan arındırır. Toparlama sağlar,gözenekleri açar, cildin doğal yenilenmesini sağlar,nem dengesini korur,yaşlanmayı geciktirir.
KULLANIM:Yağlı ciltlerde haftada 2,kuru ciltlerde haftada 1 defa kullanım önerilir.
Ilık su ve La Cure (cilt tipine göre) Salt veya Mud Soap ile yüz ve boyun kısmını temizleyiniz,buhara tutunuz.Yüz ve boyun kısmı nemli iken BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’i sürünüz,20 dak.kurumasını bekleyiniz,ılık su ile yıkayıp temizleyiniz,
BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’in uygulamasından sonra 2 saat boyunca hiçbir şey sürmeyiniz.
UYGULAMA SÜRESİ:Ortalama 20 seanstır.
 
SEDEF, MANTAR, EGZAMA SORUNLARINDA
BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’in içinde bulunan mineraller,vücuttaki bakterilerin faaliyetlerinin zayıflamasına ve engellenmesine yardımcı olur.Bilindiği gibi,bakterilerin sıcak ve terli ortamlarda üremesi daha kolaydır. BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’in mantar,sedef,egzama ve kabuk uygulamalarında soğuk uygulanması gereklidir.
ÖNERi:
Vücudumuzda oluşan sorunlu bölgelerin her zaman kuru ve temiz tutulması gerekmektedir.
KULLANIM:
Ilık su ve La Cure Salt Soap ile yüz ve boyun kısmını temeizleyiniz,arıtılmış su kullanınız,
BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’i problemli bölgeye uygulayınız,
20 dak. kurumasını bekleyiniz,
Su ile yıkayıp temizleyiniz,
UYGULAMA SÜRESİ:Ortalama 20 seanstır.
 
EL VE AYAK MASKESİ
Günlük yorgunluk ve ayak sorunlarının yanında,şişlik ve koku sorunlarında da kullanılır. Ayaklardaki ölü tabakanın arındırılmasına,ısı vermesinden dolayı kan dolaşımının artırılmasına, ayak kokusunungiderilmesine yardımcı olur. Ayak parmaklarının arasında görülen kaşıntı,çatlak,pişik gibi ciltteki sorunlarda da faydalıdır. Ellerimiz ise en önemli organlarımızdan birisidir.Ellerimiz günlük ihtiyaçlarının temininde,kişilerle iletişimde ve temas gibi önemli işlevleri vardır.(kötü hava şartları,bulaşık yıkama,zor çalışma koşulları gibi). BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL ellere yumuşaklık verir.Sert dokunun alınmasına,ölü hücrelerin arındırılmasına,ellerdeki çatlakların ve kaşıntıların yok edilmesine yardımcı olur.Aynı zamanda egzama ve mantarı da giderebilir.yaşlılıktan dolayı oluşan lekeleri,kuru,çatlak ve kırışık cilt sorunlarını azaltmada yardımcı olur.
 
KULLANIM:
Ilık su ve La Cure Salt Soap ile el ve ayak kısmını temizleyiniz.
Bölge ıslak iken, BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’i sürünüz.
Bölgeyi streç ya da naylonla sarınız.Isıtılmış havlu ile üzerini örtünüz.
20 dak. bekleyiniz.Soğuk su ile temizleyip yıkayınız.
 
UYGULAMA SÜRESİ:Ortalama 15 seanstır.
 
GÖĞÜS VE VÜCUT MASKESİ
BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL zengin mineralleri ile cilidin canlanmasına,göğüs kaslarının sıkılaşıp dikleşmesine,göğüslerdeki çatlaklıkların giderilmesine yardımcı olur.Vücutta yağın depolanmasını önlemeye çalışır,verdiği ısı ile toksin atılımını hızlandırabilir.Selülitli cildi sıkılaştırmaya ve kuvvetlendirmeye destek olur.Vücuttaki çatlakların giderilmesine,düzenli beslenme ve egzersiz ile 20seansta 2 beden inceltme özelliğine yardımcı olur.
 
KULLANIM:
Göğüs veya vücut bölgesini ılık su ile yıkayıp temizleyiniz.
Göğüs veya vücut bölgesi ıslak iken BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’i sürünüz.
Göğüs veya vücut bölgesini streçle sarınız.Isıtılmış havluyu veya bir battaniyeyi streçin üzerine örtünüz.20 dak. bekleyiniz.
Ilık su ve sünger ile dairesel hareketlerle temizleyerek yıkayınız.
 
UYGULAMA SÜRESİ:Ortalama 20 seanstır.
 
SAÇ MASKESİ
Kirli hava,stres,moral bozukluğu,uykusuzluk,diyet ve dengesiz beslenme saçların dengesini bozar.
BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL,zengin mineralleri ile saç tellerini kökten besler ve korur.Bu sayede saç dökülmelerini önlemeye ve saç diplerini güçlendirmeye çalışabilir.Saçın ihtiyacı olan yağ ve su oranını dengeler.İçerdiği doğal maddeler sayesinde saçlı deride kan dolaşımını hızlandırabilir.Kıl diplerindeki gözenekleri açarak,saçın hava almasını sağlamaya yardımcı olur.
 
KULLANIM:
Saçlarınızı ılık su ile yıkayıp temizleyiniz. BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’i ıslak saça ve derisine fırça ile (boya sürer gibi) sürünüz,
Saçlarınızı bone veya streçle sarınız.Isıtılmış havlu ile üzerini örtünüz,
20 dak. bekleyiniz.
Sonra ılık su ile iyice durulayınız.
 
UYGULAMA SÜRESİ:Ortalama 15 seanstır.
 
SELÜLİT SORUNLARINDA
Selülit,yağ dokusuyla bağ dokusu arasında yağ birikimi sonucunda oluşmaktadır.Oluşan bu yağlardan arınmak için,vücudu toksinlerden arındırmak gerekir.Selülit genelde baldırlarda,karında,kalçada ve kollarda görülür.Selülit oluşumunun başlıca sebeplerinden biride dolaşım bozukluğudur.Bunu ortadan kaldırabilmek için yapılacak işlemlerden biride dolaşımı hızlandırmaktır.Selülit tedavisinde masaj uygulaması büyük önem taşımaktadır,masajdan sonra selülitli bölgeye uygulanacak ürünün dolaşımı
sağlaması gerekmektedir.
 
KULLANIM:
Selülitli bölgeyi ılık su ile yıkayıp temizleyiniz.Selülitli bölgeye dairesel hareketlerle La Cure Anti-Celulite Soap ile masaj uygulayınız.
Selülitli bölgeye ıslak iken BEULİFE DERMOTOLOJİK KİL’i sürünüz.
Selülitli bölgeyi streçle sarınız.
Isıtılmış havlu ile üzerini örtünüz.
20 dak. bekleyiniz.Ilık su ve sünger ile dairesel hareketlerle temizleyerek yıkayınız.
 
UYGULAMA SÜRESİ:Ortalama 20 seanstır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamileler vicks kullanabilir mi ?

Evdeki eski ve kullanılmış sabunları değerlendirin

Tüylü çizmeler ve botlar