Evde pişirilen balık kokusu!

Merhabalar,

Evde pişirilen balık kokusundan nasıl kurtulabilirsiniz ?

İşte yöntemler,

Beğendiğinizi uygulayın,




1) Küçük tencereye biraz yumuşatıcı ve su koyun kısık ateşde kaynasın devamlı.Göreceksiniz balık kokusu falan kalmadığı gibi mis gibi yumuşatıcı kokusu oluyor.

2) Balık kızarttıktan sonra bir cay tabayına türk kahvesi koyun sabaha kadar bekleyin, tüm kokuyu kahve çekiyor 1 kasık kadar kahve olucak hiç koku kalmıyor deneyin sizde!

3) Balık kızartırken bi küçük teflon tavaya toz tarcın ve şeker koyun göz kararı olarak ama çok da az olmasın balıklar kızarırken tarcını ve şekeri koymuş olduğunuz tavay da ocağın başka gözünde çok kısık ateşte pişirin. Bu koku balık kokusunu bastırır.

4) Ellerinizde balık kokusu oluşursa sirket ve tuzlu su ile ellerinizi ovalayın.

5) Balık pişirirken aynı anda başka bir kapta sirkeli su kaynatın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamileler vicks kullanabilir mi ?

Evdeki eski ve kullanılmış sabunları değerlendirin

Tüylü çizmeler ve botlar